انجمن تعطیل می باشد.

از ایجاد تاپیک و پست های جدید خود داری نمایید.

لطفا این اطلاعیه را مطالعه بفرمایید.

وسط چین کردن دکمه ثبت

ارسال شده در: پرسش و پاسخ
  • علی در: پنجشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۴ در ۱:۱۳ ق٫ظ #5832

    با عرض سلام و خسته نباشید
    چه طوری میشه دکمه ثبت را وسط صفحه نمایش داد؟

  • حنان ابراهیمی ستوده
    حنان ابراهیمی ستوده در: پنجشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۴ در ۱:۰۴ ب٫ظ #5839

    سلام . با css باید انجام بدید . اگه css بلد نیستید لینکی که فرم رو توش پیاده کردید بذارید کد سی اس اسشو بذارم براتون .

  • علی در: پنجشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۴ در ۶:۳۴ ب٫ظ #5851

    با css استایل دهی کردم ولی وقتی به دکمه width دادم و مارجین صفر و auto گذاشتم وسط چین نشد. با important هم درست نشد. مثلا این لینک یکی از فرم‌ها:
    http://arabicgroup.ir/home/%D8%AF%D8%B9%D9%88%D8%AA-%D8%A8%D9%87-%D9%87%D9%85%DA%A9%D8%A7%D8%B1%DB%8C

  • حنان ابراهیمی ستوده
    حنان ابراهیمی ستوده در: پنجشنبه ۱۸ تیر ۱۳۹۴ در ۷:۲۵ ب٫ظ #5857

    این رو تست کنید :

    input.gform_button {
    margin-right: 50%;
    }

  • علی در: جمعه ۱۹ تیر ۱۳۹۴ در ۶:۵۴ ب٫ظ #5873

    خیلی ممنون درست شد.
    چرا مارجین صفر و auto جواب نمیده؟

  • حنان ابراهیمی ستوده
    حنان ابراهیمی ستوده در: شنبه ۲۰ تیر ۱۳۹۴ در ۸:۳۷ ق٫ظ #5880

    خب جواب نمیده دیگه 😀

  • sadegh5822 در: سه شنبه ۲۳ تیر ۱۳۹۴ در ۱۰:۴۷ ب٫ظ #5978

    سلام این کد رو باید کجا قرار بدیم که کار کنه؟

  • حنان ابراهیمی ستوده
    حنان ابراهیمی ستوده در: چهارشنبه ۲۴ تیر ۱۳۹۴ در ۰:۰۸ ق٫ظ #5980

    سلام . خط آخر فایل css قالبتون .

شما برای پاسخ به این جستار باید وارد تارنما شوید.